2019-01-26 14:11 #0 av: Grodan

Bidrag 1:

Aniz får vara min månandsmus. Rödögd RY, ett år om några dagar. Aniz är en BRA mus, i alla avseenden. Snäll, trygg, social, trevlig, frisk, tålig, lätt att hålla i bra hull (inte för mager, inte för tjock).  Tyvärr tumörer i släkten.

Bidrag 2:

Det här är Exmoorpony (inne på hästraser som tema). Hon är en nästan exakt reinkarnation av min gamla grabb Obi-wan jag födde fram bland mina första kullar för 8 år sen. 
Hon är en gosig tjej som är härligt brokig, precis vad jag vill ha! Hon har dendär smäckra kroppen jag gillar. Inte smal men inget extra hull. Hon svänger smidigt runt i gardinringarna och klätterrepen i buren. 
Hon har fått en kull härliga små kossor som verkar bli lika trevliga som sin mamma ♡

Bidrag 3:

Det här är SE-Morakullan's Imlink. En söt liten longhairstjej💚 jag har två systrar också men Imlink är den som gillar mig bäst! Hon kliver gärna upp i min hand när jag sätter ner den i buren. Hon gillar att pussas och tassdarrar mycket i handen. Hon är så himla go och mysig!

Bidrag 4:

Ulvd får bli mitt første bidrag til månadens mus!   Ulvd er 4 månader og bor sammen med sin syster og 4 andre damer.  Den her tjejen er en riktig fegis Skrattar Sammenlignet med sin syster som hoopper ned från lekeborden og landar i språng på golvet  så børjar Ulvd å pipe HØGT om hon halkar ned från klattre ting i buren eller på lekeplassen! Men i øvrigt er hon en charmør, kommer opp i handen og er nyfiken på alt :) 

.

Bidragstråden hittar du här.