Köp/Sälj/Efterlysning/Auktioner

Uppfödare Sthlm

2019-04-28 13:30 #0 av: Lucifer.666

Hej hej
Jag bor norr om Stockholm (upplands väsby) och undrar om ni har några tips på frågor till uppfödare. Jag har hittat 2 olika, men vet inte riktigt vad för frågor man ska ställa.
Tack på förhand :)

Anmäl
2019-04-28 16:09 #1 av: IsabellsHamsterhem

När jag köpte mina möss så frågade jag lite allmänt om uppfödaren, mest för att se hur den verkade rent kunskapsmässigt. Sen även lite om linjerna djuret kommer från.
Och sen sist vad som finns tillgängligt och hur djuret är.
Ställ frågor som är relevanta för dig. Ska du ha till sällskap är viktiga saker t.ex hälsan, temperament och hur mycket hanterad den är. Även hur syskon och föräldrar är kan vara viktigt att veta :)

Anmäl
2019-04-29 20:57 #2 av: Persilade

Hej! Inga frågor är för dumma det är första grundregeln :) Sedan är det bara att fråga på det du undrar om uppfödaren och mössen som finns där. Precis som #1 skriver, fråga om linjerna, släktingar, hur är temperament på bebisar, föräldrar. Hur länge har du hållt på med möss? Är du beredd att finnas för mig som köpare hela mina möss liv för frågor, tips och råd? Är du reggad uppfödare? Etc :) 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.