Köp/Sälj/Efterlysning/Auktioner

Möss södra Sverige

2019-06-18 08:43 #0 av: Sofia.blomqvist

Hejsan!

Jag sitter och funderar på att skaffa möss till hösten (för fyra marsvin och ett hundvalpsmonster är inte tillräckligt). Jag har kontaktat några personer i Skåne och Blekinge som föder upp möss, men det verkar inte vara några planerade kullar till hösten. Är det någon som vet någon planerad kull till hösten i södra delarna av landet? Eller någon utställning/träff/mässa i södra delarna där det finns möjlighet att mötas upp? Brukar det kunna gå att lösa transport en bit (jag har inte alltid tillgång till bil)?

Vänliga hälsningar en-lite-för-överpepp-människa-som-vill-ha-höst-nu

Anmäl
2019-06-19 16:01 #1 av: IsabellsHamsterhem

Jag ska eventuellt ta en kull i slutet av Augusti :D Finns strax utanför Helsingborg.
Det blir min första kull så har inte börjat skriva ut än eller ens bestämt vilken hona som ska gå först (tanken är att det ska bli två kullar, en i Augusti och sen en lite senare).

Rescue --> https://isabellshamsterhem.weebly.com/

Guldhamster, Campbell Dvärghamster, Vintervit Dvärghamster och Roborovski Dvärghamster uppfödning --> https://luvaxhamstery.weebly.com/

Anmäl
2019-06-20 20:28 #2 av: LeeMus

Jag har en kull som är en vecka gammal. 11 stycken små liv finns det. Det är en hoppsan kull men föräldrarna är inte släkt och pappan har stamtavla =)

Vi finns i HBG

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.