Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
TÄVLINGAR

Posta bidrag till månadens mus september 2019

2019-09-05 09:03 #0 av: ajanki

Posta bidrag och ladda upp foto och skriv berättelse om musen i denna tråd till och med 25/9 Varje månad ska vi ha en tävling: månadens mus. Medlemmar på mus-ifokus deltar genom att bifoga ett foto på sin mus samt skriver en personlig berättelse om den. Vid årets slut koras någon av månadsmössen till årets mus. Regler: Endast ett bidrag per person. Välj ett foto som är minst >>>>800x600 pixlar<<<< - det vill säga inte för litet foto, då det blir svårt att bedöma och se små bilder. Större går bra då det skalas ner till 800x600. Musarter som får delta: tammus, taggmus, natal, zebramus och pygmemus. Flera möss får finnas på bilden men vi ser helst att det endast är en mus ifokus för att visa och berätta om denna speciella individ. Personlig berättelse på minst 50 ord. Månadens mus avgörs genom röstning av medlemmarna - denna vinner ära i all evighet 💜 Erat bidrag lägger ni i den här tråden ända fram till den 25/9(omröstning sker sedan endast till den sista i månaden) Glöm inte den personliga berättelsen om din mus och lycka till!

http://anettesmousery.weebly.com/

https://anetteajanki.wixsite.com/myferrets

http://kennel-al-shen.weebly.com 

http://minarexkaniner.weebly.com

Medarbetare på mus ifokusHjärta

Anmäl
2019-09-05 09:16 #1 av: ariama

(tänker inte  glömma!   Nörd                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Anmäl
2019-09-05 13:30 #2 av: ajanki

Det här är min fina abykille Ulan 💙 han är väldigt glad, snäll och go. Älskar att vara med mig och att bli pussade på. När jag såg att han var aby (då han var runt 11 dagar) så blev jag så himla glad! Jag köpte min första aby för 10 år sen och har sen haft nån abykille hela tiden. Att han också är en av mina favoritfärger gör ju inte hans attraktion mindre för mig 😀älskade lilla kille 💙

http://anettesmousery.weebly.com/

https://anetteajanki.wixsite.com/myferrets

http://kennel-al-shen.weebly.com 

http://minarexkaniner.weebly.com

Medarbetare på mus ifokusHjärta

Anmäl
2019-09-06 16:32 #3 av: IsabellsHamsterhem

Detta är Crystal, en av ungarna i min första kull.
Till skillnad från sina syskon så är han lite mer tillbakadragen, och är minst i kullen. Han har varit lite osäker i handen och varit lite stressad på axlarna, men han har äntligen hittat sitt favoritställe att vara på, nämligen innanför tröjan! Hjärta

Anmäl
2019-09-07 07:24 #4 av: monsi

Leo vår första engelska mus.
En kille med mycket fart.
En liten Huddini som älskar att utforska och upptäcka världen.
Han är en liten utmaning att ha kvar i buren samt sysselsätta/ aktivera men det är bara posetivt.
En morgon satte jag honom i äldsta sonens skor utan att hans vetskap 😇.
Sonen tog skorna utan att titta och Leo dök upp som gubben i lådan från skon 😂. Vi fick alla ett gott skratt.😊

Har den stora turen att få bo med en hittekatt!Tungan ute

Utan djur är livet inge kul!Glad

Anmäl
2019-09-13 12:06 #5 av: ariama

Det här är unga fröken Rebecca! 
Hon är bara sex veckor och 4 dagar. Mamma är en av mina favoritmöss Erita som får 9 björnar av 10 möjliga * när det gäller sällskapsmus-talanger á Björndals-kriterier! Rebecca har redan kvalificerat sig till liknande nivå. Rar som sjuttsingen, nyfiken, social  och tillitsfull.
Pappa Rybs är även han en underbar grabb , så hon har bra påbrå, med flera  generationer favoritmöss bakom sig.
Att vara en bra och trevlig sällskapsmus är ju högsta prioritet i min uppfödning.

(* En mus med 10 björnar är ännu inte född, vad jag vet. Jag måste ju ha lite reserv-björnar kvar om "den helt perfekta musen" skulle dyka upp  Blinkar )

Anmäl
2019-09-14 00:03 #6 av: Nordanälvens

Här är Nordanälvens Challenger, en drygt 9mån gammal natalgrabb som har tagit väldigt lång tid på sig att mogna. Han har alltid varit hanterbar och aldrig bitit men inte riktigt visat de egenskaper som jag vill ha hos mina nataler. Men med tanke på att det tog lång tid för pappa Traktor att mogna och vilja vara med mig så tänkte jag att "äsch, vi väntar lite till och ser hur det blir". Så jag lät honom vara i några månader (förutom att jag har matat ur handen och smekt honom i ansiktet). Oftast tycker jag natalerna börjar mogna först när de blir runt 3-4mån, men nu har jag fått erfara att det verkligen kan ta ännu längre tid! Det gör mig otroligt lättad att jag har sparat nästintill varenda unge ur mina natalkullar. Challenger var nånstans runt 7mån när jag började se en annan sida av honom. Nuförtiden är han extremt lik pappa Traktor i temperamentet, förutom att pappa Traktor väldigt tydligt berättar med munnen (greppar men biter inte) när han inte vill längre. Challenger vill komma upp, han vill ligga i min ficka eller luva och han tycker om när jag smeker honom på kinden och pussar honom. Pussar erbjuds i massor hos mig!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.