Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
TÄVLINGAR

Posta bidrag till månadens mus november 2019

2019-11-10 19:32 #0 av: ajanki

Posta bidrag och ladda upp foto och skriv berättelse om musen i denna tråd till och med 25/11 Varje månad ska vi ha en tävling: månadens mus. Medlemmar på mus-ifokus deltar genom att bifoga ett foto på sin mus samt skriver en personlig berättelse om den. Vid årets slut koras någon av månadsmössen till årets mus. Regler: Endast ett bidrag per person. Välj ett foto som är minst >>>>800x600 pixlar<<<< - det vill säga inte för litet foto, då det blir svårt att bedöma och se små bilder. Större går bra då det skalas ner till 800x600. Musarter som får delta: tammus, taggmus, natal, zebramus och pygmemus. Flera möss får finnas på bilden men vi ser helst att det endast är en mus ifokus för att visa och berätta om denna speciella individ. Personlig berättelse på minst 50 ord. Månadens mus avgörs genom röstning av medlemmarna - denna vinner ära i all evighet 💜 Erat bidrag lägger ni i den här tråden ända fram till den 25/11 (omröstning sker sedan endast till den sista i månaden) Glöm inte den personliga berättelsen om din mus och lycka till!

http://anettesmousery.weebly.com/

https://anetteajanki.wixsite.com/myferrets

http://kennel-al-shen.weebly.com 

http://minarexkaniner.weebly.com

Medarbetare på mus ifokusHjärta

Anmäl
2019-11-15 15:15 #1 av: ariama

Party undrar om han får komma upp nu. Pussar
Party är en tre månaders grabb som är mycket mild och snäll. Han är lite försiktig, inte gå-på-ig men heller inte rädd. Ett bra temperament med andra ord, enligt mig. Färgen är recessesive yellow.
Jag gillar hans öron! Jag vill ha dem högt ansatta, såhär som Party har. Inte långt ner på sidorna, så en domare ska få plats med den tumme hen vill klämma ner mellan öronen. Blinkar

Anmäl
2019-11-15 19:42 #2 av: Littlem

#1 väldigt söt!! Håller med om öronplacering ♡

Anmäl
2019-11-16 11:25 #3 av: _ftwsuga_

Cooky om hon skulle få komma upp😊En blig liten mus unge, snäll i hantering och så. Hon är inte direkt rätt men hon är lite försiktig dock, hon har ett bra temperament då om jag får säga det själv. Jag älskar hennes teckning då hon är en ljus siames, hennes ögon är lite annorlunda då de är rosa ist för röda😊

Anmäl
2019-11-16 23:27 #4 av: Littlem

Det här är Svartlings Oberlander. En stor trevlig kille som alltid vill komma upp och säga hej. Lugn och cool och ligger gärna i handen och blir kliad bakom örat.

Han är dessutom en bra blå splash.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.