Om sajten (INFO)

Problem att skriva inlägg

2020-01-08 11:38 #0 av: zombivarg75

Får se om jag lyckas posta denna och den visas för er andra. Jag får, sen igår, inte upp något fällt jag kan skriva i, det som ska visas längst ner i artiklarna. Antinge ser jag bara texten, som man klickar på för att komma längst upp till början av artikeln, eller så finns där en avlång ruta också står det Error överallt. Vet inte om någon annat har samma problem eller det bara är jag. Vet heller inte vart jag ska vända mig. Kanske är det en bugg i systemet men det är verkligen irriterande. Vet heller inte om jag kommer kunna se om någon av er svarar på denna tråden. Men jag chansar så får jag se om något händer eller inte. Fortsätter att leta efter lösningar på problemet, för jag vill ju kunna svara på artiklar.  

Anmäl
2020-01-08 11:42 #1 av: Carmarino

Vi är många som har samma problem. Det finns en tråd om det inne på Support iFokus.

Som det verkar är det mest i Google Chrome och Edge det är problem. I Firefox, Opera och Internet Explorer fungerar det tydligen som vanligt. Har själv bara testat Internet Explorer, och där har det inte varit några problem.

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2020-01-08 13:04 #2 av: zombivarg75

Tack så mycket Carmario, har gått in på Explorer nu och det funkar precis som du sa Skrattar

Anmäl
2020-01-08 13:30 #3 av: Carmarino

Tummen upp

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.