Möss med djur och människor

Välkomna små töser! :-)

2020-01-14 16:27 #0 av: Chinesecrestedlover

Hej alla glada musfantaster! Skämtar

Jag hittade denna annons https://mus.ifokus.se/discussions/5e16f859ce12c46aa400c491-2-st-tammoss-saljes?discussions-1 och plötsligt var jag "musmamma" igen Hjärta Otroligt glad att äntligen få ha två små söta töser här hemma igen. 

Dessa båda sötnosar behövde komma till ett nytt hem för att bli bortskämda med uppmärksamhet och nu har de kommit hit, välkomna mina små damer, hoppas ni ska trivasKär

Mvh/Chinesecrestedlover

Anmäl
2020-01-14 16:52 #1 av: Melinda00

😻🙏

Anmäl
2020-01-14 18:23 #2 av: Chinesecrestedlover

Nu så...nu har jag bestämt mig för vad de små ska få heta. Det tog lite tid att komma på för jag vill följa mitt lilla "godis/snacks" tema. 

Så låt mig presentera mina nyaste "Sweets":

Liquorice Allsorts "Allsorts" (tänker på en sån där kvadratisk godis i flera lager med tanke på att hon är svart med vita tecken och "tan-färgad" mage) Skrattar och Salty Caramel "Caramel" (den bruna eller vad hon nu är för färg). 


Anmäl
2020-01-15 13:08 #3 av: ariama

Grattis till sötnosarna. Passar ju med godisnamn till söta möss. Pussar

Den bruna kan vara någon röd/gul variant, DY eller RY, när de inte alls är färgavlade kan de se ut sådär. Om hon är dy lär hon bli fet, bara så du vet. Var lite försiktigt med fet mat åt henne. Inte så att det går att hålla fetma borta på DY-möss, men man kan begränsa skadorna marginellt.

Anmäl
2020-01-15 14:24 #4 av: Chinesecrestedlover

#3 Tack, ja men precis Skrattardet råkade ju bli så med de första tjejerna (eller egentligen inte första men de första på över 10 år då...)...de var ju så söta...sen har jag inte kunnat sluta med den grejen. Snart har jag haft en hel godispåse, haha. 

Aha...jag förstår...ja, de kommer ju från butik enligt förra ägaren så de lär ju inte ha jättekoll på vad de avlar på. 

Den svarta "Allsorts" ser väldigt liten ut i jämförelse med "Caramel" (den bruna eller gula eller vad det nu är). "Caramel" är redan betydligt rundare än "Allsorts" så antingen gillar hon mat lite extra mycket eller så kanske det kan vara som du säger så att det även ligger i hennes gener. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.