Avel & Uppfödning

Tacksam för råd från uppfödare. Obs! Råtta ej mus.

2020-02-10 00:01 #0 av: Chinesecrestedlover

Hej!

Medveten om att det inte riktigt hör hemma här...men känns som mus-sidan är mer aktiv än rått-sidan just nu och jag är i behov av råd. Om det inte är ok så får ni naturligtvis ta bort denna tråd. 

Med tanke på att mycket "musfolk" även har eller har haft råttor och eftersom de är rätt lika (när det gäller vissa saker i alla fall)...så...hoppas jag att det inte gör något att jag frågar här också. 

Kortfattad information om situationen: Jag precis fått hem två råttor (nakna) som bott ihop och eftersom det rör sig om en hane och en hona; så finns ju risk för att honan är dräktig. Därför behöver jag råd från er som är mer erfarna inom detta område (uppfödare och andra kunniga inom avel/dräktighet/skötsel av bebisar). 

Mer information och frågor finns här: https://rattor.ifokus.se/discussions/5e3e04778e0e74413a008158-eventuellt-blivande-mamma-ratta-rad-tack?discussions-1

Tacksam för alla råd och tips ni kan komma med, vill ge henne de rätta förutsättningarna för att allt ska gå bra. 

Mvh/Chinesecrestedlover

Anmäl
2020-02-14 20:20 #1 av: Chinesecrestedlover
Min lilla tjej i sitt ena hus (dålig skärpa men ändå) <3
Min grabb i sitt hus (dålig skärpa...men söt ändå) <3


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.