Beteende, hälsa & skötsel

Ångtvätt

2012-04-01 17:46 #0 av: Artlink

Minoth tipsade mig om en liten smidig ångtvätt med 130°C varm ånga som desinfekterar och dessutom blåser rent med sitt höga tryck.Ta en titt på filmen. Hur kan man för det första tillverka en undersida på en bur så här...men alla hörn och skarvar som det innebär?

Tusen tack för ångtvätten!!!! Kan inte leva utan den längre Skrattande

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2012-04-01 17:50 #1 av: Lojs

Jag är sugen på att skaffa en, var hittar man en och vad kostar den? Kopplar man den till en kran eller hur funkar det med vattnet?

//Louise

Anmäl
2012-04-01 18:38 #2 av: Grodan

#0 Låter som kärlek det! Skrattande

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2012-04-01 20:28 #3 av: Artlink

#1 Biltema 229.- och funkar som en vattenkonare fast med pip och munstycken för ängan. Sladden är lång och bra. Finns så klart både större och dyrare maskiner än den här,

#" Jag tror inte jag hade lyckats få allt så rent annars. Jag har känslig hy och är glad över att slippa kemikalier. men alla skålar, vallenflaskor osv hade kanske varit smidigare att koka. Besvärligast är gallerburar. tur att jag bara har en handfull.

och det här var så mycekt jobbigare än jag hade trott...tack och lov för idas stuga där alla möss är staplade och intryckta tillfälligt. jag hann inte klart i dag heller (!!!) men alla möss är nu på plats, medicinerade, i nyångade burar och några petboxar. Stugan får saneras från golv till tak i morgon och sedan kan de flyttas tillbaka :)

Men oj, vad jag är sliten i kroppen...Rynkar på näsan...inte 20 år längre...

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.