Annons:

Välkommen till

reversebanner

Som musägare kan du här fokusera på ditt musintresse, odla det och sprida det genom att diskutera med folk som delar ditt intresse, inhämta kunskap, inspireras, ha kul och få nya vänner.

Att äga ett djur innebär ansvar. För att ta ansvar och sköta om djuret på rätt sätt behöver man som ägare kunskap och motivation. På detta community hittar man massor med människor som delar ens intresse och man kan uppleva en stor glädje i att mötas via internet.

Syftet med Mus-ifokus är i att öka och odla intresset för möss. Musfolk behöver en egen portal, för sin egen och för tammusens skull.

Som medlem i Mus-ifokus får du en egen sida där du kan presentera dig själv och lägga någon bild och en mailfunktion där du kan se inkomna och utkomna mail. I forumet kan du diskutera om allt som har med möss att göra och i artikelarkivet kan du läsa artiklar. En sökfunktion gör det möjligt för dig att leta efter speciella forumtrådar eller artiklar.

Vi har inte längre en Engelsk sektion för våra utländska medlemmar, utan vi erbjuder istället dem att gå med i vår Engelska syster site Mouse-Savvity!

Det finns många intressanta artiklar att läsa på Mus.i.fokus, några exempel:

  • Afrikansk Pygmé Mus - allt du behöver veta om den pyttelilla musen som nu blivit så populär som husdjur. Läs artikeln
  • Mushanar tillsammans - om hur det är att ha mushanar levande tillsammans fredligt i en grupp.
  • Min mus får ungar - svarar på frågor som: Vad gör man när ens mus har fått ungar? Är det något speciellt man ska tänka på? När kan man börja hantera ungarna?
  • Mössens färger - en kort genomgång av några av musens färgvarianter, illustrerad med fotografier.
  • Mössens hårlag - genomgång av mössens olika hårlag och färgfotografier.
  • Vanliga frågor angående möss - svarar på de 25 vanligaste frågorna ställda i forumet. Läs artikeln

Alla är musligt välkomna som medlemmar, stora, små, gamla, unga, kvinnor, män, barn, ungdomar, pensionärer etc med eller utan tammus!!!

Muskramar 
från sajtvärden, med medarbetare - Läs om oss här

Gerodean "Grodan" Elleby

Mus ifokus