Beteende, hälsa & skötsel

Hoppig snart-blivande mamma!

2012-11-01 20:22 #0 av: Sync

Hej! Min Alice kommer bli mamma på tisdag tror jag. Nästa vecka iaf.
Jag har varit borta i tre dagar och eftersom jag inte kunde ha med mig dom så stannade dom med mamma. Nu är jag tillbaka och det första jag ser när jag kollar på Alice är; Wow. Vad stor.
Seriöst. Hon har blivit jääätte rund. :)
En annan sak jag har märkt med henne är just som rubriken säger. Hon hoppar och leker som en galning! Hon är jätte lugn när jag tar upp henne, men när hon väl kommer in i buren så springer hon runt och leker för fullt. Förstår inte direkt hur hon orkar med sin mage. Saken är att jag kommer ihåg min syster en vecka ungefär innan hon skulle föda. Hon var också stimmig och rastlös. :)))
Undrar bara om det är normalt på slutet av dräktigheten?
Detta blir min första kull. Tipsa mig gärna saker om allting! :))
Förresten, hur gamla ska ungarna vara innan man får ta upp dom?? :)

Anmäl
2012-11-01 21:04 #1 av: Grodan

Hihi... vilken gullig iakttagelse. Jo, det kan nog vara lite rastlösa strax innan de ska föda. De kan liksom vara på många sätt. En del kan bara ligga i boet o pösa med sin stora mage. Andra kan springa omkring och boa som galningar...

Skulle säga att din tös verkar levnadsglad och skuttig. Sen kan det vara så också att hon anpassat sin gång så att magen inte skall släpa i golvet när hon går omkring.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2012-11-01 21:31 #2 av: Sync

#1 
Aha ja. Intressant faktiskt att hon kan anpassa sig så :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.