Annons:
Etiketter10-månadens-musartiklar
Läst 3169 ggr
ajanki
2014-01-03, 15:13

Månadens veteran Januari 2014

Stort grattis till SE-Amanitas China Heart!

Det här är SE-Amanitas China Heart. Hon är i dag då hon fotades 1 år 2 månader & 4 dagar.

Jag fick henne och hennes syster av Anja, deras mamma är från mig och jag hade förlorat hennes syster. Jag är så glad och tacksam för att jag fick ta hem dom:)

I Maj i år satte jag China till en tricolorhane för jag ville  ha bebisar på henne. Jag hade anmält både henne och systern till Svemus utställning i Alingsås i början på Juni och eftersom China inte såg dräktig ut så fick hon följa med. Hon fick 85 poäng och pk i standard och blev placerad i Bästa Pet (fyra tror jag..)

Hon fick flytta till Castor igen när hon kom hem men månad efter månad gick och hon blev inte dräktig :( Jag lät henne gå kvar hos honom (dumt av mig..jag vet) för jag trodde ju att hon eller Castor var sterila och jag såg att dom trivdes ihop och så fick ju Castor sällskap.

Men i förrgår tänkte jag minska lite på burar här hemma…så Castor skulle få ta sig ann några småpojkar och China skulle få flytta till en tjejbur.

Jag satte buren på sängen och började ta ut bottenmaterial, då stack China ut huvudet från huset och jag såg verkligen i hennes blick att hon tyckte jag gjorde nåt fel…så jag lyfte på huset och där ligger en nyfödd bebis…jag petade tillbaks allt satte på locket och började nästan hyperventilera…i går och i dag har jag kollat till den lyckliga familjen och dom mår finfint!!

Vet att detta är så klantigt av mig så jag skäms över att berätta det…men jag gör det ändå! Är ju så glad över min lilla överraskningsbebisHjärta

19dec13-007.jpg

Text & foto: ajanki

Annons:
KickiG
2014-01-03, 15:33
#1

Grattis både till baby och vinst!

Man behöver ingen tv när man har möss.

Medarbetare på Mus iFokus och Finland iFokus

Moonchillas
2014-01-03, 16:31
#2

Stort grattis ❤️

Galenidjur
2014-01-04, 00:55
#3

Grattis!

✨Medarbetare på jattekanin.ifokus
Lift up the self by the self,and don't let the self droop down
Because the self is the self's only friend , and the self is the self's only foe

Grodan
2014-01-05, 12:10
#4

Grattis! ❤️


❤️ Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~ ( http://gerodean.se/ecards ) ❤️

Upp till toppen
Annons: