Annons:
Etiketter11-noveller-berättelser-krönikorartiklar
Läst 6400 ggr
Grodan
2009-06-22, 01:54

Min finaste Karma

Presentation av axilurs mushona Karma.

G_karma1.JPG

Karma är utan tvekan den bästa mus jag har haft.

Jag kommer alltid att leta efter Karma i alla möss i framtiden. Både temperamentmässigt och utseendemässigt. Jag så superglad över att ha tre underbara döttrar från henne här hemma.

Född: 29/1-08. Färg/teckning: Bone/fox. Hårlag: Skh. Uppfödare: Ann-Marie Björn.

Far: Björndalens Noggi-Björn. Mor: Björndalens Nikki.

Farfar: Vibys Prince. Farmor: Häxans Blodra. Morfar: Björndalens Love Me Tender. Mormor: Nike.

Karma är verkligen vad man kan kalla en vänlig mus. Jag tror att hon är speciell också, hon sticker ut i mängden. Och med mängden menar jag mina 6 andra honor. Man ser på långa vägar att det är hon som kikar fram. Inte bara för att hon är mycket större än de andra, men för att det på något sätt lyser om henne. Och det är ju omöjligt att missa hennes ljuvligt stora öron!

Jag är faktiskt helt fascinerad. Trots att hon är en "rasselmus" och försvinner när man öppnar terrariedörren så älskar jag hennes temperament, och hon förvånar mig fortfarande!

G_karma2.JPG

Härom dagen när jag skulle byta vatten i flaskan kom alla 6 fram och klängde på mig. Bara det! Egentligen är alla mina möss rasselmöss, mer eller mindre, men inte den här dagen. Så jag passade på att fylla handen med massa gott, och vips så satt hon där! I handflatan och smaskade på ett havregryn, helt oberörd. Hon tittade mig i ögonen och liksom sa att hon egentligen vet att jag inte är farlig, men att hon bara inte vet hur hon ska få tassarna att sluta springa när hon hör mig öppna buren.

Jag smalt, precis som jag smälter varje gång jag tar upp och håller henne i handen.

Jag längtar till nästa utställning och hoppas SÅ att jag ska kunna komma dit och ta med mig Karma och hennes fina fina döttrar. Jag tror att Karma kan komma en bit - i PetClass - eftersom hon fått tre underliga fläckar i pälsen efter sin andra och sista kull. Skönhetsfläckar kallas de. Skrattande

Hon är nästan helt blickstilla i handen, grabbar tag i fingrarna på en och lägger sig ned och vibrerar. Men med en smutta nyfikenhet samtidigt, inte är hon livrädd inte.

Även om det skulle gå fel och hon inte alls skulle gå bra på utställning så vill jag ändå visa upp henne och hoppas på att fler folk ska få bli lika imponerade av henne som jag är varje dag!

G_karufo.jpg

Här är ett foto av amaira, det är Uforia och Karma. Uforia är en av hennes döttrar från första kullen. Hon bor också här.

Text och foto: axilur


❤️ Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~ ( http://gerodean.se/ecards ) ❤️

Annons:
Dressan
2009-06-22, 02:00
#1

vilken fin/söt mus Oskyldig

Mvh Caroline

Medarbetare på Svåra Tider

MP160
2009-06-22, 02:49
#2

underbart! Skrattande

amaira
2009-06-22, 11:24
#3

Här har du en till som fascinerats av Karmas speciella Karma. Det är vekrligen något speciellt med henne, och jag är sååå glad att hon fick flytta till någon som uppskattar henne för den hon är.

Rasselmus, det är de vackra engelsktypade mössens alltför vanliga "franska nerver":

"Hon tittade mig i ögonen och liksom sa att hon egentligen vet att jag inte är farlig, men att hon bara inte vet hur hon ska få tassarna att sluta springa när hon hör mig öppna buren."

Haha! Exakt så!! Mitt i prick! Dom kan inte rå för det, dom engelsktypade. Skrattande

Väl uppe i handen däremot har hon alltid varit den största ängel som finns. Karma ÄR speciell!

Förutom hennes vänlighet, är hon också en mycket vacker mus. En skönhet. Synd att hon fick skönhetsfläckarna efter sin andra dräktighet, och inte längre går i standard.

I pet däremot kan jag garantera att hon går bra! Var inte orolig för något annat.

Härlig artikel!

axilur
2009-06-22, 14:40
#4

KyssKyssKyss

/Anneli

Upp till toppen
Annons: