Beteende, hälsa & skötsel

Vårta?

2014-06-18 20:07 #0 av: Sync

What is this?
Märkte det på henne igår. Syns inte för att pälsen är i vägen så jag fick blåsa bort pälsen för att göra bilden. Först när jag kände det trodde jag på om det var en fästing men hur kunde en fästing ta sig in hit? Sen kollade jag och det är en vårta. Den är inte "fin och rund" utan bucklig och typ ja.. kött klump.

Vad är det..?

Anmäl
2014-06-18 20:11 #1 av: Grodan

Så ser vårtor på möss ut, inget speciellt konstigt.

Min egen anteckning är att gärna LH vill utveckla vårtor... och jag förstöker att inte avla på djur som utvecklar vårtor, men jag bryr mig inte alltid. Om vårtan kliar upp och blöder kan den ev smitta, och växer den och blir för stor behöver den ev avlägsnas.

Har man rätt verktyg kan vårtor lätt avlägsnas. Jag har själv "klippt" bort några vårtor som suttit på olämpliga ställen...

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2014-06-18 20:16 #2 av: Sync

#1 Haha. Det är ju en LH också... ;)

Inget avelsdjur ändå. Bara min lilla LH godis!

Oki. Tror knappast att denna är i vägen. Sitter typ högt upp på rumpan. Den har synliga kärl på sig men den blöder inte. Hon verkar inte direkt känna av det heller.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.