Annons:
Etiketter10-månadens-musartiklar
Läst 2677 ggr
ajanki
2013-12-02, 08:52

Månadens mus December 2013!

Stort grattis till Beach och matte cessi!!

Denna månad skulle jag vilja lyfta fram min älskade Beach, som är en riktig survivor, i många avseenden. Beach kom till mig tillsammans med hennes syster Babe som liten musling. Hon föddes hos Natalb som har Kronan's Mousery och hennes officiella namn är därför Kronans Beautiful Beach, men jag kallar henne oftast för korven! 10 veckor gammal flyttade hon alltså hem till mig i Finland och jag kommer ihåg hur nervös jag var när jag skulle hämta muslingarna i Stockholm, detta var ju mina första möss! Hemresan gick bra för de båda även om den var hela femton timmar lång och involverade en tur med finlandsfärjan. Jag sov inte mycket den natten, eftersom jag vaknade av minsta ljud från deras Transportbur, och muslingarna sov inte mycket heller för den delen utan framförallt Beach har varit nyfiken och busig från första stund. De tyckte nog båda att det var hemskt spännande och kanske lite läskigt att åka båt mitt i natten.

Babe gick tyvärr bort redan vid sju månaders ålder och när detta hände var jag livrädd att Beach skulle bli deprimerad efter att ha förlorat sin största trygghet i världen - hennes syster! Hon har dock klarat livet som ensam mus galant och fortsätter att nyfiket utforska världen utanför buren. Hon är inte den sortens mus som vill sitta och mysa, hon har alldeles för mycket spring i sina små ben för det. Hennes favoritplats är under dataskärmen där hon brukar uppehålla sig med diverse aktiviteter medan matte surfar runt på mus iFokus.

Den första tiden efter Babes bortgång så bodde Beach ensam. Nu har hon dock fått sällskap av tre små eldbollar och hon klarar även detta med bravur. Hon har sällat sig till flocken och är nu gammeltanten bland en massa yngre roomies. Jag hoppas verkligen att jag får behålla denna underbara och lite speciella mus i många månader till Blomma

En väldigt rörig bild som speglar hennes personlighet alldeles utmärkt Skämtar

2013-04-08-092801.jpg

Text & foto: cessi

Annons:
ajanki
2013-12-02, 08:52
[cessi]
2013-12-02, 09:14
#2

Åh, vad roligt! Tack till alla som röstat :D Beach hälsar och säger att hon nog redan visste att hon var störst, bäst och vackrast, men jag kan se på henne att hon blev glad i alla fall ;)

Grodan
2013-12-02, 18:23
#3

Grattis!

Härlig tittutbild!❤️


❤️ Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~ ( http://gerodean.se/ecards ) ❤️

Upp till toppen
Annons: