Annons:
Etiketter14-i-närbildartiklar
Läst 3199 ggr
Grodan
2014-04-14, 17:27

Månadens medlem april: Emmaslindh

Äntligen får vi veta allt om vår kära medlem Emmaslindh

###

Emma med mössen Molly och Matilda

Hur länge har du haft möss?

Inte så länge, sedan våren 2013. 

Varför valde du att skaffa möss? Vilka var dina första möss?

Jag har alltid gillat gnagare och innan mössen hade jag massvis med hamstrar. När jag gick gymnasiet kom jag i kontakt med möss och tyckte att dom var superhärliga, men det var inte förens våren 2013 som jag faktiskt köpte hem min första mus, Torsten.

Hur många möss har du?

Jag har just nu 4 små mustjejer! Molly, Matilda, Kånrad och Stella. Matilda, Kånrad och Stella har alla gemensamt att de är i färgen Agouti, medans Molly (döpt efter Molly mus såklart) är ensam med att vara vit. Matilda och Molly är syskon, två blyga tjejer men som båda två är otroligt nyfikna och ibland på extremt goshumör. Kånrad och Stella är även de syskon, fast inte besläktade med Molly och Matilda. Kånrad är min översociala tjej som hela tiden vill gosa och upptäcka saker, medans Stella är mer försiktig av sig och gärna vill att allt ska gå på hennes villkor. Men när hon väl vill mysa så gör hon det för fullt, det är inte sällan som hon ligger i ens ficka, hand eller luva och sover! 

Molly

Föder du upp?

Nej 

Hur ska din drömmus vara och se ut?

Jag vill gärna att en mus är nyfiken och kontaktsökande, att vara lite blyg gör ingenting så länge som den har samma vilja som mig att vilja bli kompisar. Utseendet lägger jag inte så stor vikt på, men skulle nog gärna vilja ha en black fox, tycker dom är så läckra!

Vilken var/är din absoluta favoritmus?

Min absoluta favoritmus just nu är min underbara lilla tösalutta Kånrad. Hon är en social musa som älskar att få komma upp och undersöka nya saker, men även att sitta i handen och bli klappad och pussad på. När jag köpte Kånrad så var det i tron om att hon var en kille, så hon bodde ensam första månaden hos mig innan jag upptäckte misstaget. Jag tror nog att den ensamma tiden för Kånrad gjorde att vi fick så starka band ihop, då jag fick bli hennes nya ”muskompis” under den tiden. Nu bor dock Kånrad ihop med sin syster Stella!

Bästa musminnet?

Jag tror nog att det bästa minnet jag har är när jag hade hämtat Stella och satt ihop henne och Kånrad, för det var så himla härligt att se lyckan hos Kånrad när dom gosade ihop sig och sov i en hängmatta tillsammans.

Kånrad

Sämsta musminnet?
Helt utan tvekan när jag hittade Torsten sjuk. Hela hans ansikte hade svullnat upp och vi har många teorier om hur, men inget egentligt svar. Som tur är vart han dock helt återställd av antibiotika och vila.
Vad är det bästa med möss?

Allt! Eller, deras bajsande är väl kanske inte alltid så roligt men det är smällar man får ta hihi! Men måste jag välja en sak som är bäst, så väljer jag nog deras förmåga att sprida glädje.

Hur bor dina möss?

De bor alla fyra (efter mycket om och men, äntligen!) tillsammans i ett stort terrarium, som alltid är öppen. (De har med andra ord en öppen bur i form av terrarium…) 

Har du fler djur? 

Jag har en guldhamster vid namn Ludvig. Vissa dagar har jag även hund, en Parson Terrier vid namn Bobby.

Vad jobbar du med?

Förskolevikarie, men har framtida planer på att utbilda mig till Fordons lackerare eller personbilsmekaniker.

Stella

Var kommer du ifrån? Var bor du nu?

Jag kommer ifrån och jag bor i Nacka, Stockholm!

Hur bor du?

Jag bor tillsammans med min sambo i en enkel lägenhet!

Vad har du för andra intressen?

Jag målar mycket digitalt och fotograferar, sedan sysslar jag även med hästar

Emma och hästen Youngster

Vad är din högsta önskan?

Att en dag äga en stor gård dit jag ska ta emot djur som haft det tufft i livet med ex. misskötsel

Vad är storyn bakom ditt nick?

Jag heter Emma Strömblad Lindh och brukar korta det till Emma S. Lindh, så ja haha

Finns det något särskilt du skulle vilja berätta om dig själv?

Jag är en tjej som alltid försöker hålla mig på gott humör men däremot kan tända till ordentligt om det behövs. Jag är även ganska galen och älskar att ha kul. Jag slutade bry mig om vad andra tycker om mig när jag började gymnasiet och under 6 års tid hade varit utsatt för mobbning i lågstadiet och högstadiet. Men det betyder inte att jag inte själv bryr mig om mitt utseende, jag älskar att leka med smink och fixa håret i olika frisyrer, även om min standard är en snabb knut på huvudet, kombinerat med ett osminkat ansikte! Bekvämlighet före skönhet right? Jag har en ful tatuering på min handled där det ska stå "Smile <3" men nu för tiden ser det ut att stå "Smidé" då den flöt ihop pga sin storlek. Denna ska dock täckas över så snart jag anser att jag har råd! 

Emma och hunden Bobby sover på golvet


❤️ Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~ ( http://gerodean.se/ecards ) ❤️

Annons:
ajanki
2014-04-17, 09:45
#1

Jättekul att få veta mer om dig!! Härliga bilder🙂

Emmaslindh
2014-04-17, 10:35
#2

#1 Tackar 🙂

Hjärta Älskade husdjur Hjärta

KickiG
2014-04-17, 17:26
#3

Tycker det är jättekul att lära sig mera om vår medlemmar. Vilka fina bilder, gillar den med hästen. 🙂

Man behöver ingen tv när man har möss.

Medarbetare på Mus iFokus och Finland iFokus

ariama
2014-04-22, 10:17
#4

Hej Emma! Vad roligt att läsa om dig, och så fina bilder det är!!! ❤️

Emmaslindh
2014-04-22, 10:59
#5

#3 Tackar hihi! :) 

#4 Hej! :D Tack! 😃

Hjärta Älskade husdjur Hjärta

Upp till toppen
Annons: