Annons:
Etiketter10-månadens-musartiklar
Läst 2188 ggr
ajanki
2014-05-26, 13:04

Månadens mus juni 2014!!

Stort grattis till Morakullan´s Xlustermus!

Det här är SE-Morakullan´s Xlustermus. Jaha, var ska jag börja…detta kommer nog bli långt…

Xlustermus är en av mössen med stort M för mig. Jag fick hem honom i mellandagarna 2013. Eftersom han var ensam så höll jag på extra mycket med honom. Jag märkte så fort jag träffade honom att han är en sån där lugn och go kille:) När han vart hemma ett par veckor och jag märkte att han verkligen lyssnade på mig och såg mig så fick han vara lös i sängen med mig varje kväll. När jag skulle sova så ropade jag bara muuuuusen så kom han direkt och fick gå ner i buren efter en stor puss:)

I slutet på februari så skulle jag och Gabriel åka till storebror Sebastian på sportlov. Jag sa då till Conny som ju alltid tar hand om mössen när jag är borta att du måste prata med med Xlustermus varje kväll och ta upp honom en liten stund för han är så van vid det. Conny lovade att det skulle han göra. Första kvällen ringde Conny och talade om att när han kommit upp till mössen så hade Xluster direkt hoppat upp i hängmattan och visat att han ville upp så Conny öppnade buren och tog upp honom, av bara farten så klev Xluster direkt upp i Connys hand men när Conny öppnade munnen och hejade på honom så såg Xluster helt chockad ut…han blev inte rädd eller nåt utan bara förnärmad som Conny sa he, he det var ju FEL människa som plockade upp honom:) De andra kvällarna när Conny kom upp så hoppade Xluster ner i buren när Conny kom upp….när jag kom hem så tyckte Conny att vi skulle gå upp direkt till surmusen (som han numer kallas av Conny…) när vi öppnar dörren så sitter Xluster i sin hängmatta och väntar…han hade hört mig redan i trappen! Då surade Conny till ….detta upprepas varje kväll vi kommer upp, om det är jag som kommer upp först och Xluster ser och hör mig så sitter han kvar i hängmattan är det Conny som kommer upp först så hoppar han ner från hängmattan…:)

Nu har Xluster faktiskt sen en vecka tillbaka fått sällskap i buren av en mustjej:) Jag var helt övertygad om att xluster skulle sluta att hälsa så glatt på mig varje kväll nu när han har sällskap! Men nää, min älskade Xluster vill fortfarande komma upp varje kväll och pussas:) Och dom två senaste kvällarna så har det suttit två pussugna möss i hängmattan och väntat❤️

Text & foto: ajanki

Annons:
KickiG
2014-05-26, 18:22
#1

Grattis! 🌺

Man behöver ingen tv när man har möss.

Medarbetare på Mus iFokus och Finland iFokus

Grodan
2014-05-27, 20:38
#2

Grattis matte o mus! ❤️


❤️ Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~ ( http://gerodean.se/ecards ) ❤️

Upp till toppen
Annons: