Annons:
Etiketter6-förening-kurs-utställning-träffartiklar
Läst 4486 ggr
mandymoo
2006-07-09, 23:11

Musbytardag i Ekonomikumparken, Uppsala.

Så kom då äntligen den 9 juli, när vi träffades för en musbytardag. Träffen var ju inte enbart till för att byta djur, utan också för att passa på att kunna träffa varandra vi som pratas vid här på Mus-ifokus.

Vi fick ett bra väder med lagom mycket sol och även bra med skugga och svalka i parken - så ni som inte kom *ler* ni missade ett trevligt tillfälle att träffas. Det var faktiskt en väldigt lagom stor park och den låg så till att det var lätt att hitta och nära till parkeringen. Synd att få höra att den snart försvinner för att det ska byggas lägenheter på området.

Vi som kom var då jag, "mandymoo" med dotter "becciie". Vi hade turen att bli upphämtade i Enköping av "cosmonita" och hennes dotter "piplisa", som kom från Västerås. På parkeringen så såg vi någon som packade ur hund o packning inklusive en stor musbur. Då förstod vi att vi var helt rätt. Det var Elin ("Vattnadal") med hund, man och möss, som kom ända från Gävle.

När vi kom in i parken så fanns "Lisaisa" där väntande, hon hade ju hemma plan, bara över vägen… och lite senare kom även "Grodan" med sin karl, hund, iller o möss från Stockholm.

Ett tag såg det ju som om det skulle bli hundträff istället för musträff, när alla som skulle komma skrev att hunden också skulle med, men så blev det inte. Utan det kom "bara" 2 st hundar med till träffen. Däremot så vart småtjejerna helt förälskade i Grodans iller o ville ha… Men där var vi mammor enade och sa nej det får ni vänta med tills ni flyttar hemifrån. Gränsen går någonstans för oss mammor.

Det vart prat och alla åt av sina medhavda matsäckar, väldigt varierande från köpta tråkiga smörgåsar på affären (vi) till hemma gjorda "delikatesser" - ostsmörgåsar (Elin), jordgubbar (Grodan) o sen då den bästa pic nic maten … som luktade så gott att jag var tvungen att gå ifrån deras filt… ja den kom Lisaisa´s pojkvän med. Sallad på tallrik doftade som sagt så gott.

Men mest var det nog titta och försöka att motstå att ta för många möss med hem *ler*. Men tror att alla hade minst en ny mus med sig hem…

Cosmonita hade med sig otroligt söta t-shirts med möss på och även kassar med samma motiv och sen även t-shirta med sega råtta som motiv. Har ni andra tur kanske det finns någon kvar som hon kan ta med till utställningen i augusti.

Jag tyckte att det var en jätte trevlig dag och hoppas att man kan göra om det oftare. Bara att träffas och prata, kanske fixa leksaker till våra husdjur, byta saker ja helt enkelt bara umgås och prata. Och att vi få kan bli ännu fler.

/Anette (mandymoo)

Av: mandymoo

Datum för publicering

  • 2006-07-09
Annons:
maddemusen
2006-07-11, 19:18
#1

Oh så trevligt det ser ut Gladville ha varit med*suck* Vilka fina hundar möss och trevliga människor!

mandymoo
2006-07-12, 01:28
#2

Ja tänk vad ni missade som inet kom *ler* och då tänkte jag framför allt på att ni missade alla oss otroligt trevliga människor…. Räcka ut tungan

maddemusen
2006-07-14, 17:34
#3

Jarru sicket elände satt här hemma och suckade över bilar och datorer som kraschar…blä när jag ville klappa muslingar och vovvar och umgås med trevliga människor som gillar det jag gillarFundersam

Ajni
2007-03-21, 18:25
#4

Åhh jag som blev medlem idag och inte vetat om detta tidigare, Ska ni ha nån mer musbytar dag? JAG KOMMER MEEEEER än gärna helt klart.

Grodan
2018-07-02, 17:48
#5

Nämen… korven och benziller ❤️


❤️ Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~ ( http://gerodean.se/ecards ) ❤️

Upp till toppen
Annons: