Annons:
Etiketter10-månadens-musartiklar
Läst 4519 ggr
Grodan
2006-06-02, 17:11

Månadens mus; Juni!

Leif-Gunnar blev månadens mus för juni!

 Musen Leif-Gunnar, foto: zimzon

Zimzom berättar:

Leif-Gunnar föddes hemma hos mig i mars förra året. Hans

föräldrar var från djuraffär, så deras bakgrund vet jag ingenting om. De hette Kudd-Ernst och Patt-Lisa. Ernst blev runt två år gammal och Lisa blev ca 1½ år. De båda hade bra temperament. Ernst var en riktig gospåse.

Leif-Gunnar var min favorit-mus, men tyvärr fick han avlivas vid en ganska ung ålder eftersom att han blev väldigt aggressiv. Han var den sötaste musen jag någonsin har sett och innan han blev aggressiv så var han så underbar. Han var social och busig.

Leif-Gunnars aggressivitet kom ganska plötsligt. Han började med att rusa fram och bitas när man tog in handen i buren. Det var som att han attackerade handen och man kunde inte hålla honom längre. Jag vet inte vad som kan ha orsakat detta för jag kommer inte ihåg att jag hade gjort något särkilt som kunde få honom att reagera så. Men efter ca en vecka så var han fortfarande likadan så jag bestämde mig då för att avliva honom. För han kunde nog inte må så bra när han var så aggressiv.

____________________________________________________________________

Delta med mus-foto till månadens mus-foto-tävling!

Varje månad får ni sätta in erat bidrag till nästa månads musbild. Juryn (Grodan, fijja och Staffan) utser månadens bild som vinner ära i all evighet Flört I slutet av året kommer någon av dessa bilder koras till årets musbild. Det kommer ni; medlemmar i musifokus få rösta om! Årets musbild kommer förutom äran vinna ett musligt pris!

Så! In med bidrag till månadens mus!

Obs! Ett bidrag / person gäller!

Erat bidrag lägger ni i forumstråden för den månad det avser ända fram till den 25:e i varje månad. Skrattande

Relaterade länkar

Av: Grodan

Datum för publicering

  • 2006-06-02

❤️ Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~ ( http://gerodean.se/ecards ) ❤️

Annons:
Upp till toppen
Annons: